Met het universum aan je zijde

“Kim, het is echt gek, maar sinds ik die shift in mijn mindset gemaakt heb, lijkt het alsof alles automatisch in zijn plooi valt. Ik hoef er helemaal niets voor te doen, het gaat gewoon vanzelf…”

“Kim, je gelooft het nooit, maar die persoon waar ik het in onze vorige sessie over had en waar ik het zo moeilijk mee had, die kwam ik onlangs tegen. Totaal onverwacht, het is al jaren geleden dat we elkaar gezien hadden. Zou dit nu echt toevallig zijn?”

Nee, dat is geen toeval.
Dit is allemaal het gevolg van jouw afstemming op en samenwerking met het universum. Want het universum geeft je op elk moment wat je nodig hebt.
Hoe meer jij afstemt op jouw eigen pad en luistert naar je intuïtie, hoe meer je in flow bent met het universum.

En het voordeel hiervan is dat je niet langer hoeft wakker te liggen over hoe iets zich zal manifesteren. Daar zorgt het universum namelijk voor. Het universum beschikt over oneindig veel mogelijkheden om tegemoet te komen aan jouw diepste verlangens. En vaak zal je zelfs in de verste verte niet gedacht hebben aan de manier waarop het universum aan jouw verlangen tegemoet komt.
Het enige wat jij moet doen, is jezelf zijn. In je meest pure en authentieke vorm. En luisteren naar wat jouw intuïtie je vertelt.

Maar hierin schuilt ook meestal de uitdaging. Want we worden van jongs af aangeleerd om heel hard te focussen op het hoe. Je mag niet gewoon dromen en verlangen, zonder dat je exact weet hoe je dat in realiteit kan omzetten. We worden echt afgeleerd om vrij en onbezorgd te dromen. We worden afgeleerd om te luisteren naar onze intuïtie en getraind om ons rationeel verstand te gebruiken. Voelen? Dat is voor watjes…
Het vraagt dus enige oefening om opnieuw te leren om te durven dromen, en te luisteren naar jouw intuïtie.

“Maar Kim, wat als het dan niet loopt zoals ik verwacht, of als ik een tegenslag heb? Is dat dan het universum die me straft?”

NEE! Het universum straft nooit. In tegenstelling tot de overtuiging die we vaak vanuit een religieuze achtergrond wel hebben meegekregen. ‘Als je niet goed bent, dan straft God je en ga je naar de hel.’

Maar zo werkt het dus niet.
De tegenslagen, de mislukkingen zijn namelijk OOK antwoorden van het universum op jouw verlangens. Want in die ervaringen schuilen de lessen en inzichten die jij nodig hebt om te groeien en je open te stellen voor datgene wat je verlangt.

Zo had ik eerder dit jaar een mindere periode in mijn bedrijf. Hoewel ik niets wezenlijk anders deed, bleven de klanten plots weg. Ik trapte eerst in de val en ging in de weerstand, en de slachtoffersaboteur klopte aan mijn deur. ‘Waarom moet mij dit nu overkomen? Wat doe ik mis? Is het me dan echt niet gegund?’
Tot ik besefte dat ik een les te leren had. Ik had immers van kleinsaf de overtuiging dat je enkel geld kan verdienen als je keihard werkt. En ik verloor mezelf meermaals in dit patroon. Het uitblijven van klanten heeft me aangezet om hiermee aan de slag te gaan, en van zodra ik de shift maakte van HARD werken naar HART werken, begon alles weer te stromen. Letterlijk diezelfde dag rinkelde mijn telefoon en vanaf dan bleven de nieuwe klanten vlot binnenstromen.

Het universum staat ALTIJD aan je zijde, heeft ALTIJD een antwoord en zorgt ALTIJD voor jou.

Vertrouwen in jezelf in combinatie met vertrouwen in het universum is dé formule voor echte magie!!


Nood aan meer persoonlijke ondersteuning?
Dan kan je een gratis en vrijblijvend take-off gesprek inplannen. Hierin luister ik naar jouw verhaal, waar jij tegenaan loopt en waar jij van droomt, en voel ik wat ik voor jou kan betekenen.
Plan je gesprek zelf in via deze link of stuur een mailtje naar kim@livingit.be.Als coach en psycholoog help ik zelfbewuste, intuïtieve mensen die vaak twijfelen aan zichzelf om 100% zichzelf te durven zijn en hun zelfvertrouwen te vergroten om zo hun wildste dromen te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *